Kövess minket!
  
     

Első a biztonság!

Első a biztonság!
2014, február 28.

Legyen szó bármilyen munkáról és azon belül is bármilyen szekcióról, a legfontosabb a biztonság! Ahhoz hogy egy cég vagy vállalkozás, gördülékenyen tudjon működni, és ennek a stabilitásnak hála, egy folyamatos fejlődésre legyen lehetősége, egy minden részletre kiterjedő biztonsági hátteret kell nyújtania minden dolgozója számára. Ebben segíthet az Ergonom!

Ez a háttér nem csak azokat a körülményeket biztosítja, melyek segítségével a munka megfelelően folyhat, hanem biztonsági hálót ad, az ott dolgozóknak. Ez azért olyan rendkívülien fontos, mivel egy ilyen védett környezetben jobban teljesítenek az emberek. Ha nem kell folyamatos stresszként megélniük az eseményeket, természetes módon, akár rutinszerűen is folyhatnak a munkálatok, ami nagyfokú hatékonyságot garantál, így végül ez az eredményes munka záloga is.

Az Ergonom, munkavédelmi szolgálatnál különösen nagy hangsúlyt fektetünk a pszicho szociális kockázatértékelésre.  Mit értünk ez alatt? Szakembereink segítségével felmérjük, hogy az adott munkaterületen összességében, illetve személyre szabottan, milyen szintű stressz éri az alkalmazottakat. Természetesen mindenhol vannak stresszes helyzetek, akár időszakok is, de mi itt átlagértéket állapítunk meg, melynek segítségével, olyan javaslatokkal tudunk élni, melyek csökkentik mind az egyén, mind a közösség frusztráltságát. Kutatások bizonyították, hogy konkrét összefüggés van, a munkahelyi stressz és a munkabalesetek között. Ez nem is meglepő, hiszen a mindennapi életben is, az olyan szituációkból származnak a balesetek, amikor nem tudunk az adott tevékenységünkre elegendő figyelmet fordítani.

Egy-egy ilyen felmérés során, akár kis- és középvezetők helyzetét is felmérjük, így kialakítva a teljes képet. A kívánt teljességet pedig úgy érjük el, hogy kivizsgáljuk milyen lehetséges veszélyeket vagy éppen ártalmakat rejtenek a különböző munkák. A kapott eredményeket végül kiértékeljük, majd a megbízott személlyel folytatunk egy tanácsadást, melynek keretein belül ismertetjük a tapasztalatokat, valamint a levont konzekvenciákat. Zárásképpen pedig javaslatokkal élünk, arra nézve, hogy milyen lehetőségek adottak az esetleges problémák kiküszöbölésére vagy további fejlesztések érdekében.

Amennyiben profi kockázatértékelőre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársaink az Ergonomnál készséggel állnak rendelkezésére a 06-74/419-448-as telefonszámon vagy az info@ergonom.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ipariautomatizalas.com-tuzvedelem-1
Tűvédelmi előírások a munkahelyeken

Ahhoz, hogy cégünk, vállalkozásunk biztonságos környezetet jelentsen a munkavállalóknak, alapvető fontosságú, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a balesetek megelőzésére és lehetőség...

Close