Kövess minket!
  
     

Környezetvédelem a munkában

Környezetvédelem a munkában
2014, február 26.

Az iparosítást követően komoly szintű problémákat okozott a gyárak által termelt különböző káros anyagok kibocsátása. A fokozottan szennyezett területeken több faj is kipusztult, vagy ahhoz közeli szintre esett vissza az adott populáció egyedeinek száma. Ma már, a technika fejlődésével nem csak a konkrétan érzékelhető problémák kiküszöbölésére helyezünk nagy hangsúlyt, hanem a hosszú távú szennyezések és lassú károsító hatások ellen is aktívan lépünk fel.

Ahhoz, hogy egy cég a lehetőségekhez mérten környezetbarát működést tudjon elérni fontos, hogy a vezetőség tisztában legyen minden idevonatkozó jogszabállyal és annak megfelelően folytassa a működését.  Természetesen a vezetőségi teendők nem engedik meg, hogy a szükséges figyelmet fordíthassák erre a problematikára, ezért a leggyakoribb megoldás, hogy megbíznak egy a témában jártas szakembert.

A megbízottnak elsődlegesen olyan munkálatokat kell ellátnia, mint az aktuális helyzet felmérése, adatok kiértékelése, megoldási és fejlesztési javaslatok előterjesztése, valamint azok megvalósításának megtervezése, amibe beletartozik az ütemezés, valamint a lehetséges utak ismertetése.

Ahhoz, hogy legyen jövőnk, ma kell cselekednünk. Ahogy a mondás is tartja: “A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön”. Ennek fényében tekintsünk a jövőbe és éljük a mát.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ipariautomatizalas.com-kockazatertekeles-1
Kockázatértékelés a működés értékében

A munkavédelemről szóló törvény kimondja: „munkáltatónak rendelkeznie kell kockázatértékeléssel, amelyben köteles minőségileg, illetve szükség esetén mennyiségileg értékelni a munkavállalók egészségét...

Close