Kövess minket!
  
     

Vízi élőflórák megóvása

Vízi élőflórák megóvása
2014, március 26.

Manapság a környezetvédelmi hatóságoknak és a különböző szervezeteknek köszönhetően egyre szigorúbb és egyben hatásosabb szabályozások jönnek létre környezetünk megóvásának érdekében. Ez rendkívül hasznos, hiszen a korábbi évek hanyagtalan környezetszennyező beállítottság hatására, komoly károkat okoztunk környezetünk természetes egyensúlyában.

Azon túl, hogy betartjuk a szabályozásokat, rendkívül fontos, hogy aktívan is tegyünk környezetünk megóvásáért. Hiszen akármennyire is szabályozottan működik vállalkozásunk vagy cégünk, mindenképpen jár némi nem kívánt hatással munkánk a környezetszennyezés terén, ami a legtöbb esetben elkerülhetetlen. Ez természetes nem képezi felelősségre vonhatóság kockázatát!

De közelítsük meg máshonnan ezt a témát.

Ahogy minden élőlény, éppen úgy mi is folyamatosan hatással vagyunk környezetünkre. Éppen ezért fontos, hogy bár egyedileg nem terhel minket felelősség a különböző környezeti károkért, mégis tartozunk annyival, hogy a magunk szintjén pozitív irányba próbáljuk dönteni a mérleg nyelvét.

Egy vállalkozás rendkívül pozitív megítélést érhet el, ha valamilyen környezetvédő akciót szervez meg, esetleg vezet be. Ezzel nem csak környezetvédelem területén jelenthet előrelépést, hanem saját szakmai életében is javuló tendenciára számíthat egy környezettudatos vállalkozó.

Válassz a környezetet, miközben sikeresebbé válik saját életében is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ipariautomatizalas.com-Kockazatertekeles
Mi az a munkavédelmi kockázatértékelés?

A kockázat szó annak meghatározására szolgál, hogy egy esetleges veszélyhelyzetben a sérülésnek vagy egészségkárosodásnak a valószínűségének és súlyosságának az együttes...

Close